W-E Connect IT,

 

Is een jong bedrijf dat met zijn ervaren medewerkers  een goede reputatie heeft opgebouwd door jarenlang bij en met de grootste technische dienstverleners te hebben gewerkt. Tijdens deze jaren hebben wij opgemerkt dat de dienstverlening verbeterd kan worden door naar de klant te luisteren en begrip te hebben voor zijn interne processen, zodat men met elkaar kan optrekken in plaats van een korte periode gebruik te maken van elkaars verbintenis.

Jong en gedreven. Dat is wat we zijn.



Door onze ervaring met alle soorten van opdrachtgevers kunnen wij snel schakelen tussen de behoefde en de passend gemaakte transparante uitwerkingen daarvan.

Met deze ervaring van de afgelopen 25 jaar zullen wij altijd een passende opgave op basis van de behoefde vinden, welke op maat is gemaakt door u wensen te vertalen naar de laatste technische mogelijkheden.

 

Juist door een partner te zijn ( ook op locatie ) bereiken we samen ons doel om samen verder te ontwikkelen. Hoewel onze core-businesses van elkaar verschillen zorgen wij dat onze dienstverlening is zoals de naam doet vermoeden, W-E Connect IT laat deze samenwerking naadloos aansluiten op u processen en wensen zodat u uiteindelijk onbezorgd ontzorgt bent en hierbij niet opgemerkt hebt dat we bezig  zijn (geweest).

 

Ook bij kleine technische aanpassingen of projecten mag u als opdrachtgever van ons verwachten dat we u compleet ontzorgen en dat W-E Connect IT blijven.

Op deze werkwijze bereiken wij dat ook u klanten graag met ons willen connecten.

Bij sommige opdrachtgevers waar wij al enkele jaren werkzaam zijn bieden wij het personeel een korting aan op ons uurtarief of desgewenst eenmalig op het materiaal bij opstellen van een offerte ( in overleg) , want vertrouwen in elkaar moet beloond worden.

 

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is ook iets wat we graag promoten en waar wij ons dan ook voor inzetten op vrijwillige basis.

Plannen of mee aanpakken bij  doelen die de energie reductie  doen afnemen en hierbij het milieu en bewoners van de aarde ten goede komen helpen wij graag vooruit .

Het (mede)mogelijk maken van aanplanten van bomen in ontbost gebied om de CO2 reductie weer op pijl te krijgen is een initiatief waar wij wel aan mee willen werken en reeds onze diensten voor hebben aangeboden.

Het stimuleren van diverse sociale werkplaatsen ( in tijd en middelen) voor mensen met een lichamelijke handicap zijn ook doelen die wij reeds ondersteunen.

Iedereen heeft volgens onze denkwijze het recht op een human bestaan en middels deze vorm van samenwerking en stimulans geven wij een stukje vrijheid en het gevoel om weer mee te tellen terug aan deze groep die zich steeds moeten bewijzen om er ook bij te horen in onze samenleving.

 

W-E Connect IT together!