Preferred suppliers

Onze Preferred suppliers zijn in de branche gerenommeerde bedrijven die hun vakkundigheid al jaren bewijzen in hun specialisme.

kleine Bouwkundige werkzaamheden

Voor onze kleine bouwkundigewerken ( of herstel) werken wij met Vosselman Timmerwerken uit Apeldoorn.

 

Hiermee nemen wij de volgende zaken mee onderhanden;

-Dakkapellen,Veranda's, Windveren en Boeidelen vervangen.

Situatie van raamkozijnen of de draairichting van deuren wijzigen of voor het herstellen en opnieuw laten aansluiten van bouwkundige wanden en vloeren als wij werkzaamheden hebben gedaan.

Uiteraard worden deze werkzaamheden bezemschoon en klaar voor gebruik opgeleverd, W-E connect it. 

Grote Bouwkundige werkzaamheden

Grote bouwwerkzaamheden hebben en grotere verantwoording naar de opdrachtgever toe welke wij graag met een solide partner aangaan welke ook desgewenst kan opschalen indien dit noodzakelijk is om de afgesproken deadline te halen. Daarom werken wij bij grotere (landelijke) projecten met  diverse landelijk opererende aannemers, waaronder  met firma van Wijnen omdat er meer is dan bouwen.

Voor landelijke Turn-key projecten wenden wij ons tot Aan de Stegge uit Twello (ADST) zodat wij ook in deze markt de verbindende factor zijn om de realisatie van een  Turn-key project tot stand te kunnen brengen als de wens is uitgesproken.

Uiteraard doen wij een deel van de begeleiding en technische invulling zelf zodat W-E connect IT blijven 

Stuc en wand afwerkingen

Waar gewerkt wordt moeten soms zaken hersteld worden.  Ook deze werkzaamheden kunnen deel uit maken van de aangeboden    W-E connect it offerte. Betreft dit reparaties van wand en plafond applicaties van Stuc (gips) gaan wij deze werkzaamheden aan met firma van de Brand uit Kootwijkerbroek deze begrijpt dat het gaat om de op de offerte aangeboden werkplek en niet dat alle overige vertrekken ook deel uitmaken van de aanbieding! Het resultaat is altijd van de juiste en gewenste kwaliteit.


Informatie technologie

Zoals onze naam reeds aangeeft doen wij ook ICT oplossingen aanbieden bij onze opdrachtgevers.

Hiervoor is vanaf meet af aan goede projectbegeleiding en uitvoering benodigd welke wij gevonden hebben bij firma Mulder Connect uit Apeldoorn.

Deze firma heeft de juiste werkwijze en een zeer breed spectrum wat aansluit bij wat wij verwachten  om onze klanten te kunnen aanbieden.

GWW , infra en boom(kap) werkzaamheden

Vooraf aan de bouw van een aanbouw of  bij herstelwerkzaamheden aan zinken dakgoten of deklijsten  moet soms vooraf eerst grondig gesnoeid of indien noodzakelijk zelf (uit)gekapt worden. Hiervoor schakelen wij altijd firma Lumberduck uit Apeldoorn in. Welke eveneens op onze aanwijzing  een extra hemelwaterafvoer of put aanbrengt in u bestaande straatwerk , dit doet men zonder dat dit zichtbaar is voor de rest van de omgeving. 

Schilders en afwerkingsbedrijf

Onze partner in schilder en afwerkingswerkzaamheden houdt zich al jaren bezig met grote OH contracten en ook bij onze contacten werken ze  zeer bedreven met ons mee, dankzij de jarenlange ervaring als meerjaren allround onderhoudsschildersbedrijf.

Firma Steven Jansen is geen onbekende op het gebied van alle voorkomende schilderswerkzaamheden in Apeldoorn.