Opdrachtgever(s)&Projecten

Rijksvastgoedbedrijf

Diverse opdrachtgevers hebben ons ingeschakeld om Contractmanagement te doen inzake het RVB O&K contract 14/15 en 17.

Deze rol vervullen wij in het geheel met onze eigen medewerkers als losstaand Projectteam naast de eigen serviceafdeling(en) van onze opdrachtgevers.

Het beheren en muteren van de beschikbaar gestelde software applicaties van het RVB behoort hierbij.

Bijbehorende conditiemetingen RGD-Boei en NEN2767 voeren wij zelf uit.

 


Ventilatie voorzieningen

Voor een landelijk opererende organisatie op het gebied van Kinderopvang verzorgen wij de revitalisering en bijbehorende installatie technische aanpassingen van diverse locaties.

Hiervoor worden meerdere WTW units geplaatst onder verschillende omstandigheden bij in gebruik zijnde objecten , waarbij steeds rekening gehouden diende te worden met het wel bevinden van de uiteindelijke doelgroep.

Het continue meten een registeren van de waarden (temp/RV/CO2) was hierbij een belangrijk aspect,  de wijze hoe wij hieraan invulling hebben gegeven in ons plan van aanpak was voor onze opdrachtgever reden genoeg om dit traject verder met ons vorm te geven.

W-E Connect IT

 


Meten is weten

 

Vaak krijgen wij de volgende vragen van gebouweigenaren of beheerders tijdens uitvoering op locatie;

 

- "Wat zijn nu eigenlijk mijn huidige energiekosten?"

- "Wat is de conditie van mijn installatie en wanneer is deze aan vervanging toe en moet ik al budget opnemen?"

- "Kunnen jullie mij helpen met het beheer en de balancering van mijn WKO installatie?"

 

Wij hebben intern hierover nagedacht hoe wij dit juist vorm kunnen geven binnen onze organisatie .Onze conclusie was dat wij dit beter samen met een specialist kunnen beantwoorden.

 

W-E Connect IT heeft hiervoor de samenwerking gezocht met de specialist op het gebied van verduurzaming : Lift monitoring.

 

Lift monitoring is gespecialiseerd op het gebied van monitoring en advisering vanaf afstand. Met hun ervaring op het gebied van energie monitoring is het ook mogelijk om deze te tonen met een Green-screen, een actueel weergave scherm wat bij u op locatie geplaatst wordt en weergeeft wat de huidige energieafname is en wat de CO2 reductie is geweest sinds de doorgevoerde verbeteringen.

Uiteraard als de mogelijkheden er nog niet zijn om deze complexe metingen te genereren doen wij de installatie technische aanpassingen voor u zodat wij W-E Connect IT zijn.